افتتاح آموزشگاه « اهواز شِف » در اهواز؛ گفتگو با دکتر براتی مدیر آموزشگاه

افتتاح آموزشگاه « اهواز شف » (Ahwaz Shef)، مشکل هنرجویان و علاقمندان به دوره های تخصصی کافی شاپ در استان خوزستان را بر طرف خواهد نمود

به گزارش سیاست شرق ، دکتر محمد حسین براتی همزمان با افتتاح آموزشگاه « اهواز شف » ، طی گفتگویی با سیاست شرق ، اهداف و جزئیات دوره های مختلف آموزشی مربوط به کافی شاپ در این آموزشگاه و همچنین نحوه حضور متقاضیان علاقمند به دوره های مذکور را بیان کرد.
آقای براتی در رابطه با گسترش کافی شاپ ها به دلایل مختلفی همچون اشتغال زایی و همچنین تغییر ذائقه شهروندان، فرهنگ مرتبط با آن را یک فرهنگ جدید، که می توان آن را همچون قهوه خانه ها و یا چای خانه های قدیمی خودمان ولی مدرن تر دانست،گفت: مسلماً مردم فقط برای نوشیدن یک فنجان قهوه و یا سرو یک میان وعده به کافی شاپ نمی روند. اگر این چنین بود، می توانستند قهوه را در منزل و در کنار خانواده و با قیمت مناسب تر بنوشند. اما این افراد ، ترجیح می دهند به کافی شاپ بروند؛ جایی که نوشیدن قهوه تنها بهانه ای است برای دست یافتن به تجربه هایی دیگر و همچنین فضایی مورد دلخواه ، که بتواند آرامشی خاص را برایشان به ارمغان آورد.

وی ضمن بیان این نکته که قبلا شاید در هر شهری چند کافی شاپ بود ولی حالا شاید در هر خیابان می توان چند کافی شاپ را نظاره کرد، افزود : این مسئله نشان دهنده آن است که کافی شاپ ها در حال جا انداختن خود در فرهنگ ما هستند و با استقبالی که از آنها می شود، باید بتوانیم که فرهنگ و حتی این صنعت را به نحو احسنت و درست عرضه کنیم؛ حرفه ای که می تواند به صنعت گردشگری و توریسم ما نیز مرتبط و به آن رونق ببخشد.

مدیر آموزشگاه « اهواز شف » همچنین گفت: هر مکانی دارای فرهنگ و آداب خاص خود است و برای اینکه بتوان، هم در اداره و هم در خدمات دهی به مراجعه کنندگان موفق بود، باید فرهنگ خاص آن را فرا گرفت و با عجین نمودن آن با فرهنگ خودمان، رضایت مشتریان مختلف و با سلایق گوناگون را کسب نمود. زیرا کسی که به کافی شاپ مراجعه و در صدد اوقات خوشی در آنجاست، فقط برای خوردنی یا نوشیدنی نیست ،بلکه به دنبال فضای تفکر و لذت بردن از نوشیدنی های خاص آنجا نیز است.

آقای براتی در ادامه گفتند: واژه‌های جدیدی را ما در فضای مجازی و کافی شاپ ها می بینیم و می شنویم و با طعم های جدیدی آشنا خواهیم شد، که هریک را باید طی پروسه ای فراگرفت تا بتواند خاطره لذت بخشی را در ذهن مشتری تداعی کند: باریستا، عصاره‌گیری قهوه، قهوه‌های اسپشیالیتی، آبلیموی تازه ، عصاره گیری از نعنا ، لاته آرت و…

چگونگی راه اندازی آموزشگاه « اهواز شف »


مدیر آموزشگاه « اهواز شف » که مدارک متعدد علمی همچون دکترا نیز دارد، گفت : با توجه به علاقه ای که به این حوزه داشته و دارم، پس از افتتاح اولین کافی شاپ خودم در اهواز به نام پیچک و مواجه شدن با مسائل مرتبط با کافی شاپ مواجه شدیم. اینکه آموزشگاه رسمی در زمینه نوشیدنی ها و کافی شاپ در اهواز سراغ نداشتیم که بتواند آموزش های لازم، چنین حرفه ای را، بصورت آکادمیک و عملی به علاقمندان ارائه دهد، و از طرفی دیگر افزایش تعداد کافی شاپ ها در اهواز، تصمیم گرفتم که مسئله تاسیس یک آموزشگاه رسمی که بتواند نیاز های آموزشی این حرفه را برای علاقمندان در اهواز و حتی در استان را مد نظر داشته باشد، پیگیری کنم.

آقای براتی در ادامه گفت: پیشنهاد تاسیس آموزشگاه را با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و بخصوص با آقای شجاعی معاونت محترم این سازمان و خانم شریف زاده مدیر آموزش آنجا مطرح نمودم که مورد استقبال گرفت. مخصوصا اینکه این مسئله می توانست زمینه آماده سازی علاقمندان این حرفه را جهت اشتغال زایی فراهم آورد . پس از حدود یکسال از درخواست و فراهم نمودن شرایط این آموزشگاه، عاقبت مجوزهای لازم کسب و آموزشگاه « اهواز شِف » که زیر مجموعه شرکت صادق صنعت اهواز است، آغاز بکار کرد، تا بتواند آموزش های لازم را برای علاقمندان کار در کافی شاپ اهوازو حتی سایر شهرستان های استان خوزستان را مهیا و در دسترس قرار دهد.

مدیر آموزشگاه « اهواز شف » همچنین گفت : به جرات می توانم عرض کنم که، آموزشگاه ما مجهزترین مجموعه آموزش تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ در استان است. به لطف خدا و با تلاش شبانه روزی تیم مربوطه که همسر بنده نیز که دارای مدرک دکترای مدیریت نیز هست و از اساتید آموزشگاه هستند، در این کار نقش مهمی داشتند، توانستیم مجموعه ای کارآمد را مهیا کنیم. تلاش ما در این مسیر این خواهد بود که پس از جذب هنرجوها ، با انتقال اصولی و حرفه ای دانش و تجارب مفید به آنها، علاوه بر ارائه مدرک رسمی مورد تایید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ، هنرجویان این حرفه را به سمت کار اصولی و علمی سوق دهیم. همانطور که می دانید اولین قدم برای ورود به کسب و کار جدید داشتن مهارت و تخصص کافی در آن شغل است، لذا ما تلاش داریم تا این دانش ، مهارت و تخصص را به علاقمندان تاسیس کافی شاپ و فعالین ارائه دهیم، البته با ارائه مدرک آموزشی معتبر که بیشتر بصورت عملی بوده تا تئوری صرف! ، یعنی کارگاه های آموزش تئوری و عملی و work shop های تجهیز شده به جدیدترین ابزار و دستگاه های مورد نیاز که اساتید مجرب نیز در کنار آنها قرار دارند.

آقای براتی در خصوص دوره های آموزشی آموزشگاه اهواز شف گفت : دوره های این مجموعه به صورت تخصصی در حوزه های مختلف برگزار می شود؛ دوره قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ که دوره پایه ی این مجموعه است و دوره های تخصصی دیگری از قبیل قهوه های دمی ، لاته آرت ، میکسولوژی و نوشیدنی های سرد، صبحانه و میان وعده که از نظر پکیج آموزشی، مجموعه کامل به شمار می آید.

وی همچنین درباره گواهینامه های پایان دوره دامه دادند : ما در پایان دوره های آموزشی، مدارک مختلفی برای هنرجویان صادر می کنیم، مدارکی که مورد تائید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خواهد بود. البته ما تلاش خواهیم کرد که در زمینه‌های مختلف علمی و پژوهشی تعاملات خوبی با سایر آموزشگاههای کشور داشته و حتی نسبت به پیگیری موارد جدید آموزشی این حرفه به روز باشیم. آموزشگاه« اهواز شِف » علاوه بر اینکه خودم و خانم دکتر صادقی ، از وجود یکی از بهترین ها و باتجربه ترین های اساتید خوزستان یعنی آقای تورج ساعی بهره مند است که به خودی خود، می تواند از تجربیات و دانش روز این حرفه را به هنرجویان انتقال دهد.

مراسم افتتاحیه آموزشگاه « اهواز شف »

آقای براتی در ادامه گفت : مراسم افتتاحیه آموزشگاه « اهواز شف » با حضور آقای شجاعی معاونت گردشگری اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان و آقای جعفری رئیس اتحادیه صنف قنادها و بستنی فروشی های استان خوزستان و عده ای دیگر از دوستان وعلاقمندان این حرفه برگزار شد و فضای موجود ، استانداردهای آموزشی و تجهیزات قابل توجه این مجموعه به روئت حضار رسانده شد.

علاقمندان دوره های مورد نظر در اهواز و یا سایر شهرستان ها

مدیر آموزشگاه « اهواز شف »در خصوص شرکت علاقمندان شهرستانی در دوره های آموزشگاه نیز گفتند: ما تلاش خواهیم کرد که شرایط را آنگونه برای هنرجویان شهرستانی مهیا کنیم، تا بتوانند بدون مشکل در این دوره ها حضور داشته باشند. علاقمندان جهت شرکت در دوره های تخصصی قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ و سایر دوره های دیگر، می توانند پس از تماس، از شرایط مربوطه آگاهی خواهند یافت . ما دوره های مختلفی از قبیل دوره آموزش قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ؛ شامل آشنایی با قهوه، آماده سازی نوشیدنی های گرم بر پایه شیر و قهوه، نحوه برخورد با مشتریان، معرفی کامل تجهیزات و لوازم کافی شاپ، آموزش مهارت‌های کامل کافی شاپ داری، آموزش نحوه کار با تجهیزات و لوازم کافی شاپ، آموزش نحوه نگهداری و نظافت تمامی تجهیزیات و لوازم کافی شاپ به ویژه دستگاه های اسپرسو، آسیاب قهوه و … برگزار خواهیم کرد.

دوره های کاربردی زمینه اشتغال در این حوزه

آقای دکتر براتی مدیر آموزشگاه « اهواز شف » ادامه دادند : تمامی سرفصل های آموزشی کاربردی بوده و به علاقمندان به این صنعت کمک خواهد کرد تا بتوانند هم در این حوزه صاحب شغل شوند و هم نسبت به محیط کاری صنف خود آشنایی کاملی پیدا کرده و در جایگاه مختلف شغلی باریستا و بارتندر و غیره به صورت کاملا حرفه ای عمل کنند. حتی تلاش داریم تا دوره های کارورزی عملی و رایگانی نیز طی سال به صورت دوره ای برای کارآموزان آموزشگاه ترتیب داده شود.


دوره های آموزشگاه « اهواز شف » (Ahwaz Shef)

@دوره آموزشی نوشیدنی های گرم؛
شامل انواع قهوه های گرم، قهوه های دمی و شکلات داغ
این دوره به مدت ۱۶ ساعت شامل چهار ساعت تئوری و ۱۲ ساعت عملی برگزار می‌شود

@دوره آموزشی نوشیدنی های سرد؛
این دوره شامل انواع غذاهای سرد، کوکتل ها، اسموتی ها و شیک ها .
این دوره به مدت ۱۶ ساعت ۴ ساعت تئوری و ۱۲ ساعت عملی برگزار می گردد


@ دوره آموزشی لته آرت ؛
این دوره به صورت تخصصی به هنر جذب آردت می‌پردازد.
طول دوره ده ساعته، یک ساعت تئوری و نه ساعت عملی است.


@ دوره آموزشی صبحانه؛ آموزش انواع صبحانه ها شامل: ایرانی، انگلیسی، ترکی و فرانسوی
طول دوره ۱۶ ساعته شامل ۴ ساعت طولی و ۱۲ ساعت عملی است


@ دوره آموزشی میان وعده ؛ شامل آموزش انواع سالاد، سس، فینگر، فود، وافل، کرپ و پنه می باشد.
این دوره ۱۲ ساعته، شامل ۳ ساعت تئوری و ۹ ساعت عملی می باشد.

دوره های آموزشی دیگر آموزشگاه اهواز شف برای علاقمندان :

شناخت دانه قهوه و طعم آن ، فروش انواع قهوه و دمنوش ،مدیریت ارتباط با مشتری(CRM) ، آموزش محاسبه و قیمت گذاری محصول ، مشاوره و راه اندازی کافی شاپ ، رستوران و نیز مشاوره جهت جذب و آموزش نیروی انسانی، تهیه و فروش تجهیزات کافی شاپ و رستوران

شرکت صادق صنعت اهواز دارای مجوز رسمی از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان شامل زیر مجموعه های زیر است :


@آموزشگاه اهواز شف؛
در زمینه آموزش متصدی کافی شاپ


@گروه قهوه کامی با نام تجاری KAMI ؛
در زمینه فروش انواع قهوه و دم نوش و همچنین راه اندازی و فروش تجهیزات کافی شاپ و رستوران


@ کافی شاپ پیچک ؛ محصولات کافی کافی شاپ در محیطی پر انرژی در خدمت شما عزیزان برای گذراندن اوقات خوش


وب سایت: Www.sadghsanat.ir

اطلاعات تماس: شماره های تماس ضروری:
۳۴۴۴۶۶۹۴-۰۶۱ ۰۹۱۶۳۱۱۰۶۵۸
۳۴۴۴۶۶۹۵-۰۶۱ ۰۹۰۲۵۱۶۹۶۹۷
ساعت تماس : ۹ صبح الی ۲۰ عصر


نشانی: اهواز ، زیتون کارمندی ، بلوار پاسداران ، نبش خیابان زاویه – مجتمع تجاری آراد



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *