... امروز: یکشنبه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
اجتماعی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - 7:29 ق.ظ زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

معاون دادستانی کل کشور: در کوتاهترین زمان، مقصران حادثه بندر شهید رجایی اعلام خواهند شد

معاون سیاسی و امنیتی دادستانی کل کشور گفت: مردم اطمینان داشته باشند که دستگاه قضا در کوتاهترین زمان مقصران حادثه بندر شهید رجایی را اعلام خواهد کرد.

سیاست شرق _ معاون سیاسی و امنیتی دادستانی کل کشور گفت: مردم اطمینان داشته باشند که دستگاه قضا در کوتاهترین زمان، مقصران حادثه بندر شهید رجایی را اعلام خواهد کرد.

به نقل از انتخاب، مهدی امیری اصفهانی، معاون سیاسی و امنیتی دادستانی کل کشور در جلسه شورای معاونین دادستانی کل کشور گفت: مردم شریف ایران اسلامی اطمینان داشته باشند که دستگاه قضایی، با جامع‌نگری و‌ مبتنی بر اصول دادرسی عادلانه و منصفانه، با ملاحظه گزارش‌های کارشناسی و فنی و حرفه‌ای و الزامات و استاندارد‌های منفی و متعارف و در چارچوب قوانین مربوط، تحقیقات مناسب و کافی انجام می‌دهد.

وی در ادامه افزود: با دقت و حساسیت در کوتاه‌ترین زمان ممکن، مسئولیت و عملکرد همه اشخاص مرتبط با حادثه تاسف‌بار آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی، اعم از مسئولین، مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی بخش غیردولتی و خصوصی را بررسی و پس از احراز و قابلیت انتساب قصور، تقصیر یا اقدام مجرمانه محتمل متناسب با میزان و سهم اشخاص واحد مسئولیت، تصمیم قضایی لازم را به صورت مستقل و با بی‌طرفی شایسته اتخاذ و نتیجه را با رعایت اصول مسلم حقوقی، اعلام می‌کند. 

امیری اصفهانی در ادامه گفت: لذا از همه اشخاص ذینفع یا دارای پایگاه و نفوذ اجتماعی، به ویژه ظرفیت‌های رسانه‌ای، انتظار داریم که از هرگونه گمانه‌زمانی و اظهار نظر و بیان مسائل مخل رسیدگی قانونی که ممکن است علاوه بر تشویش اذهان عمومی، شائبه مداخله غیرقانونی در امر قضایی را در برداشته باشد، موکدا پرهیز نمایند تا زمینه تضییع حقوق هیچ فردی را فراهم نسازد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »