... امروز: یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
سیاسی ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - 3:46 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

ایلان ماسک، از تاسیس حزب «آمریکا» خبر داد

ماسک: با نسبت دو به یک، شما خواستار یک حزب سیاسی جدید هستید و چنین هم خواهد شد.

سیاست شرق _ ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی، روز شنبه، پنجم ژوئیه، از تاسیس حزب جدیدی به نام «آمریکا» خبر داد و گفت که قانون «بزرگ و زیبا» ترامپ ایالات متحده را ورشکست خواهد کرد.

به نقل از یورونیوز، با این اظهارات ماسک، رابطه پر فراز و نشیب و پرتنش رئیس‌جمهوری جمهوری‌خواه آمریکا و بزرگترین حامی مالی کارزار انتخاباتی او وارد مرحله جدیدی شد.
ایلان ماسک روز شنبه، تنها یک روز پس از آن‌که در شبکه اجتماعی ایکس از کاربران پرسید که آیا باید حزبی جدید در آمریکا تشکیل شود یا نه، اعلام کرد: «امروز، حزب آمریکا تشکیل شد تا آزادی‌تان را به شما بازگرداند.»

آقای ماسک افزود: «با نسبت دو به یک، شما خواستار یک حزب سیاسی جدید هستید و چنین هم خواهد شد.»

آقای ماسک این خبر را درست یک روز پس از آن اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز جمعه، چهارم ژوئیه در مراسم سالروز استقلال آمریکا لایحه‌ کاهش گسترده مالیات‌ها و هزینه‌های عمومی موسوم به لایحه «بزرگ و زیبا» را پس از تصویب در کنگره، امضا و به قانون تبدیل کرد. آقای ماسک به شدت مخالف این لایحه است.

ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد جهان و مدیر و مالک شبکه اجتماعی ایکس و شرکت‌هایی چون تسلا و اسپیس‌ایکس در جریان مبارزات انتخاباتی ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴ صدها میلیون دلار در کارزار انتخاباتی آقای ترامپ هزینه کرد. او همچنین پس از آغاز به‌ کار دولت آقای ترامپ، با هدف کاهش هزینه‌های دولتی ریاست اداره بهره‌وری دولتی را بر عهده گرفت.

اما، اختلافات ثروتمند‌ترین مرد جهان و رئیس‌جمهوری میلیاردر آمریکا بر سر لایحه «بزرگ و زیبا» موجب بروز شکاف عمیق میان این دو شد.
ماسک پیش‌تر هشدار داده بود که در صورت تصویب این لایحه حزب جدیدی تاسیس می‌کند و برای برکناری نمایندگانی که به این لایحه رای داده‌اند، هزینه خواهد کرد.

آقای ترامپ نیز اوایل هفته جاری تهدید کرد که میلیاردها دلار یارانه‌ای را که شرکت‌های آقای ماسک از دولت فدرال دریافت می‌کنند، قطع می‌کند.

برخی از جمهوری‌خواهان ابراز نگرانی کرده‌اند که این درگیری‌های مقطعی میان ایلان ماسک و دونالد ترامپ می‌تواند به بخت آن‌ها برای حفظ اکثریت در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره در سال ۲۰۲۶ آسیب بزند.

آقای ماسک در پاسخ به پرسش کاربری در شبکه اجتماعی ایکس مبنی بر این که چه عاملی باعث شد از حمایت آقای ترامپ به انتقاد از او برسد، پاسخ داد: «افزایش کسری بودجه از رقم احمقانه ۲ تریلیون دلار در دوره جو بایدن به ۲.۵ تریلیون دلار. این بدهی کشور را به ورشکستگی می‌کشاند.»

او در متنی دیگر در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به رشد یونان از زیر سلطه تا جایگاه برتر جهانی در دوران باستان نوشت: «راه شکستن نظام تک‌حزبی فعلی استفاده از روشی است که اپامینونداس با آن افسانه شکست‌ناپذیری اسپارت را در لئوکترا در هم شکست؛ یعنی تمرکز نیرویی شدید در نقطه‌ای دقیق از میدان نبرد.»

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »