... امروز: جمعه - ۲۶ تیر - ۱۴۰۵
اجتماعی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ - 6:37 ق.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0
دبیر ستاد ملی آیین تشییع رهبر شهید انقلاب اعلام کرد:

مراسم رسمی ادای احترام به پیکر رهبر شهید، جمعه برگزار می‌شود

پورجمشیدیان: برنامه ادای احترام مقامات بیش از ۴۵ کشور جهان که برای حضور آنان در سطح روسای جمهور، نخست وزیرها، روسای مجالس و وزرای امورخارجه برنامه ریزی شده است را در روز جمعه داریم.

سیاست شرق _ علی‌اکبر پورجمشیدیان، دبیر ستاد ملی آیین تشییع رهبر شهید انقلاب گفت: برنامه ادای احترام به پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب توسط مقامات بیش از ۴۵ کشور جهان که برای حضور آنان در سطح روسای جمهور، نخست‌وزیرها، روسای مجالس و وزرای امورخارجه برنامه‌ریزی شده است، در روز جمعه برگزار خواهد شد.

پورجمشیدیان، قائم مقام وزیر کشور شامگاه چهارشنبه، ۱۰ تیر، در گفتگوی ویژه خبری گفت: مراسم مردمی ما از روز شنبه ۱۳ تیر ماه ساعت ۶ صبح آغاز می شود؛ درهای مصلی به روی مشتاقان وداع با پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان بازخواهد شد.

وی در ادامه اظهار کرد: ما برنامه ادای احترام مقامات بیش از ۴۵ کشور جهان که برای حضور آنان در سطح روسای جمهور، نخست وزیرها، روسای مجالس و وزرای امورخارجه برنامه ریزی شده است را در روز جمعه داریم.

دبیر ستاد ملی آیین تشییع رهبر شهید انقلاب افزود: روز جمعه مراسم رسمی ادای احترام به پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب برگزار می شود. بخشی هم‌مراسم ادای احترام علما، بزرگان ادیان و دانشمندانی که از بیش از ۹۰ کشور جهان در این مراسم حضور دارند هست.

وی تصریح کرد: همین طور که مردم می دانند مصلی تهران هنوز کاملا موضوعات عمرانی به اتمام نرسیده است و برای برگزاری مراسم ها نیاز به آماده سازی دارد. از زمانی که ستاد برگزاری مراسم تصمیم گرفتند مراسم وداع در مصلی برگزار شود تمام دستگاه هایی که مسئولیت دارند اعم از استانداری، شهرداری و سایر دستگاه ها بسیج شده و به صورت جهادی تلاش می کنند تا شرایط برای خیل عظیم مردم برای وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب فراهم شود.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »