... امروز: شنبه - ۲۴ مرداد - ۱۴۰۵
ورزشی ۲۸ تیر ۱۴۰۵ - 8:46 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

دبیرکل اتحادیه عرب: واشینگتن و تهران، به میز مذاکره بازگردند

فهمی: ادامه تشدید تنش‌ها می‌تواند منطقه را به چرخه جدیدی از خشونت سوق دهد که مهار آن دشوار خواهد بود و خساراتی برای همه طرف‌ها و پیامدهای اقتصادی گسترده‌ای به همراه خواهد داشت.

سیاست شرق _ نبیل فهمی، دبیرکل اتحادیه عرب، از ایالات متحده و ایران خواست تا فوراً برای کاهش تنش‌ها و بازگشت به میز مذاکره اقدام کنند و هشدار داد که ادامه تنش، به ویژه در منطقه خلیج فارس، پیامدهای جدی برای امنیت منطقه و جهان دارد.

فهمی در بیانیه‌ای که روز یکشنبه منتشر شد، تأکید کرد که ادامه تشدید تنش‌ها می‌تواند منطقه را به چرخه جدیدی از خشونت سوق دهد که مهار آن دشوار خواهد بود و خساراتی برای همه طرف‌ها و پیامدهای اقتصادی گسترده‌ای به همراه خواهد داشت. او خواستار اولویت دادن به خرد و توسل به گفتگو برای رسیدگی به مسائل معوق شد.

وی بدون اشاره به حملات آمریکا از پایگاه های خود در برخی کشورهای عربی منطقه علیه ایران، گفت: کشورهای عربی از همان ابتدا مخالفت خود را با جنگ اعلام کردند و نباید عواقب ادامه یا گسترش آن را متحمل شوند.

او همچنین خواستار پایبندی متقابل به یادداشت تفاهم امضا شده بین ایالات متحده و ایران در ژوئن گذشته، از جمله احترام به آزادی دریانوردی در تنگه هرمز مطابق با قوانین بین‌المللی شد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »