... امروز: دوشنبه - ۱۹ مرداد - ۱۴۰۵
سیاسی ۰۴ مرداد ۱۴۰۵ - 6:56 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

وزرای دفاع عربستان سعودی و ترکیه، با یکدیگر تلفنی گفتگو کردند

دو وزیر در این تماس تلفنی، راه‌های تقویت و توسعه همکاری‌های نظامی و دفاعی بین دو کشور را مورد بحث و بررسی قرار دادند؛ علاوه بر این، در مورد تعدادی از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی نیز گفتگو کردند.

سیاست شرق _ خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی، طی تماس تلفنی با یاشار گولر، وزیر دفاع ترکیه، در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، با یکدیگر گفتگو کرد.

وزارت دفاع عربستان سعودی در بیانیه‌ای که از طریق پلتفرم «ایکس» منتشر شد، توضیح داد که دو وزیر در این تماس تلفنی که روز شنبه انجام شد، راه‌های تقویت و توسعه همکاری‌های نظامی و دفاعی بین دو کشور را مورد بحث و بررسی قرار دادند؛ علاوه بر این، در مورد تعدادی از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی نیز گفتگو کردند.

در پی محاصره همه جانبه و چند ساله یمن توسط عربستان سعودی، انصارالله یمن، طی بیانیه ای، از محاصره دریایی عربستان خبر داد، موضوعی که به حملات هوایی عربستان به بندر الحدیده یمن و در مقابل، حملات موشکی و پهپادی انصارالله یمن به عربستان انجامید؛ تا آتش بس بین آنها پایان یابد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »