تاریخ انتشار: ۱۴۰۴-۰۳-۰۷ - 6:36 ق.ظ
موضوع:‌ اجتماعی
شماره:‌ 111678

حجت الاسلام عبدالرضا ایزدپناه، رئیس موسسه و مدیر مسئول روزنامه اطلاعات شد

رهبر انقلاب: این موسسه و روزنامه، نمایشگر جامعیت و سلائق اصحاب صادق انقلاب در وجوه گوناگون و گستره موجود باشد.

سیاست شرق _ طی حکمی از سوی رهبر انقلاب، حجت‌الاسلام‌ «عبدالرضا ایزدپناه»، به عنوان نماینده ولی‌فقیه در مؤسسه و مدیرمسئول روزنامه اطلاعات منصوب شد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، در این حکم، با اشاره به حضور آقای «سیدعباس صالحی» در دستگاه دولت و نیاز موسسه و روزنامه اطلاعات به مدیری کارآمد و حرفه‌ئی و همه جانبه‌نگر و آشنا به ویژگی‌های این نهاد و نماد مطبوعاتی،«حجت‌الاسلام‌ عبدالرضا ایزدپناه» را به عنوان نماینده ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول این روزنامه منصوب کردند.

در این حکم، ضمن اشاره به برخورداری حجت السلام ایزدپناه به خصوصیاتی همچون آراستگی و فضائل علمی، معنوی، انقلابی و سوابق مبارزاتی، تاکید شده تا این موسسه و روزنامه، نمایشگر جامعیت و سلائق اصحاب صادق انقلاب در وجوه گوناگون و گستره موجود باشد.

به گزارش سیاست شرق، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا ایزدپناه، متولد ۱۳۳۵ گناباد، استادیار دانشگاه، دارای سوابقی همچون: سردبیر فصلنامه حوزه، مدیر کل پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، معاون سابق فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه و عضو هیئت امنای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، رئیس حوزه ریاست قوه قضائیه،  سخنگوی ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و مشاور وزیر و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم از دیگر سمت های  حجت‌الاسلام ایزدپناه است.

انتهای پیام

language »