تاریخ انتشار: ۱۴۰۴-۰۴-۰۹ - 7:54 ق.ظ
موضوع:‌ سیاسی
شماره:‌ 113341

سخنگوی قوه قضائیه: حمله به زندان اوین، منجر به شهادت ۷۱ نفر شد

سیاست شرق _ سخنگوی قوه قضائیه، روز یکشنبه گفت که، حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین، در تهران، منجر به شهادت ۷۱ نفر شد.

به نقل از خبرگزاری میزان، روز یکشنبه، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه گفت: «در حمله به زندان اوین، ۷۱ نفر از جمله کارکنان اداری، جوانان در حال خدمت سربازی، بازداشت‌شدگان، اعضای خانواده‌های بازداشت‌شدگان که به ملاقات آنها می‌آمدند و همسایگانی که در مجاورت زندان زندگی می‌کردند، به شهادت رسیدند.»

جهانگیر پیش از این گفته بود که بخشی از ساختمان اداری زندان اوین در این حمله آسیب دیده و اعدادی شهید و مجروح شده‌اند.

سخنگوی قوه قضائیه افزود که زندانیان به زندان‌های دیگر استان تهران منتقل شده‌اند.

زندان اوین محل نگهداری تعدادی از اتباع خارجی از جمله دو شهروند فرانسوی نیز است .ژان نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه، پس از این حمله در شبکه اجتماعی X گفت: «حمله‌ای که زندان اوین در تهران را هدف قرار داد، شهروندان ما، سیسیل کوهلر و ژاک پاریس، را در معرض خطر قرار داد. این غیرقابل قبول است.»

حمله رژیم صهیونیستی در راستای نقض تمام قوانین بین المللی، به بخشی از زندان اوین در روز دوشنبه، دوم خرداد، حمله موشکی کرد، این در حالی است که، به موجب پروتکل‌ها و کنوانسیون‌های بین‌المللی حمله به امکانی مانند بیمارستان ها، زندان‌ها و پناهگاه‌های مردم ممنوع است و اگر کشوری مرتکب این عمل شود، جنایتکار جنگی شناخته می‌شود.

انتهای پیام

language »