وزیرخارجه نروژ: وی افزود: «من از کشورهای بیشتری میخواهم که از الگوی لندن پیروی کنند تا تأسیس یک کشور آزاد و مستقل فلسطینی و در نتیجه راهحل دو دولتی به یک واقعیت ملموس تبدیل شود.»
سیاست شرق _ اسپن بارت آیده، وزیر امور خارجه نروژ، از اعلام بریتانیا، مبنی بر قصد خود برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین استقبال کرد و از کشورهای جهان خواست، گام مشابهی بردارند.
وزیر خارجه نروژ، در حساب کاربری X خود نوشت: «عزم بریتانیا برای به رسمیت شناختن فلسطین گامی ضروری در جهت دستیابی به آزادی، امنیت و استقلال برای فلسطینیها است.»
وی افزود: «من از کشورهای بیشتری میخواهم که از الگوی لندن پیروی کنند تا تأسیس یک کشور آزاد و مستقل فلسطینی و در نتیجه راهحل دو دولتی به یک واقعیت ملموس تبدیل شود.»
کییر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، دیروز اعلام کرد که بریتانیا در سپتامبر آینده کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت، مگر اینکه دولت اسرائیل گامهایی برای پایان دادن به «وضعیت وحشتناک» در غزه بردارد.
او این به رسمیت شناختن را «برای محافظت از راه حل دو کشور» دانست.
امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، در تاریخ ۲۴ ژوئیه اعلام کرد که کشورش رسماً کشور فلسطین را پیش از مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سپتامبر آینده به رسمیت خواهد شناخت.
شرکتکنندگان در کنفرانس عالیرتبه سازمان ملل متحد در مورد حل و فصل مسالمتآمیز مسئله فلسطین و راه حل دو کشور که طی دو روز گذشته در نیویورک برگزار شد، همچنین بر لزوم پایان جنگ اسرائیل علیه نوار غزه و به رسمیت شناختن کشور فلسطین و اعطای عضویت کامل آن در سازمان ملل متحد تأکید کردند. آنها خاطرنشان کردند که بازه زمانی برای دستیابی به یک کشور فلسطینی ۱۵ ماه است.
نروژ در ماه مه ۲۰۲۴ به همراه ایرلند و اسپانیا کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.
انتهای پیام