تاریخ انتشار: ۱۴۰۴-۱۰-۰۱ - 5:31 ب.ظ
موضوع:‌ سیاسی
شماره:‌ 123858

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای مدعی شد: «دقایقی پیش تعدادی از اعضای حزب‌الله» را در منطقه صیدا در جنوب لبنان هدف حمله قرار دادیم.»

سیاست شرق _ در ادامه تجاوزات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به لبنان، روزنامه «الأخبار» گزارش دادکه یک فروند پهپاد، منطقه‌ای در اطراف قنیطره در شهرستان صیدا، در جنوب لبنان، را هدف قرار داده است.

در همین حال، ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای مدعی شد: «دقایقی پیش تعدادی از اعضای حزب‌الله» را در منطقه صیدا در جنوب لبنان هدف حمله قرار دادیم.»

اما برخی منابع نیز از حمله پهپادی به یک خودرو در صیدا و زخمی شدن یک نفر خبر داده‌اند. برخی دیگر از منابع از شهادت سه نفر در این حمله خبر دادند.

گفتنی است، علی‌رغم آتش‌بس بین اسرائیل و لبنان در ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴(۷ آذر ۱۴۰۳)، اسرائیل مرتبا این توافق را نقض می‌کند.

انتهای پیام

language »