
لیو بین: چین همواره از حلوفصل مسالمتآمیز مساله هستهای ایران از مسیر ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حمایت کرده است،

سیاست شرق _در سفر کاظم غریبآبادی به پکن، مقامات چین، از حق تهران برای استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای حمایت کردند.
به نقل از ایرنا، دستیار وزیر خارجه چین در دیدار معاون امور حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه ایران در پکن ، بار دیگر از حق تهران برای استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای حمایت و بر لزوم حلوفصل سیاسی و دیپلماتیک پرونده هستهای ایران تاکید کرد.
«لیو بین» در دیدار با «کاظم غریبآبادی» که به چین سفرکرده ، گفت: چین همواره از حلوفصل مسالمتآمیز مساله هستهای ایران از مسیر ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حمایت کرده است،
وی با بیان اینکه پکن با تهدید به استفاده از زور و اعمال تحریمها مخالف است، افزود: چین از حق مشروع ایران برای استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای حمایت میکند.
این دیپلمات ارشد چینی تاکید کرد: ایران بارها بر عدم تمایل خود به توسعه سلاحهای هستهای تاکید کرده و چین هم آماده است با جامعه جهانی برای ادامه پیشبرد راهحلی مناسب و پایدار برای مساله هستهای ایران همکاری کند.
در این دیدار، غریبآبادی نیز با قدردانی از موضع بیطرفانه و منصفانه چین در قبال مساله هستهای ایران، بر تمایل تهران برای حفظ ارتباط و هماهنگی مستمر با پکن تاکید کرد.
انتهای پیام