... امروز: شنبه - ۲۷ اردیبهشت - ۱۴۰۴
سیاسی ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - 10:27 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
کپی شد!
0

دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای نشست مشترک

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، از همه رهبران و دبیرکل اتحادیه عرب برای شرکت در اولین اجلاس روسیه و اعراب در ۱۵ اکتبر دعوت کرده است.

سیاست شرق _ ولادیمیرپوتین، از سران کشورهای عربی و دبیرکل اتحادیه عرب، برای شرکت در اولین اجلاس مشترک مشترک روسیه و کشورهای عربی در این کشور، که قرار است ۱۵ اکتبر برگزار شود، دعوت کرده است.

خبرگزاری‌های روسیه روز شنبه به نقل از بیانیه‌ای از سوی کرملین گزارش دادند که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، از همه رهبران و دبیرکل اتحادیه عرب برای شرکت در اولین اجلاس روسیه و اعراب در ۱۵ اکتبر دعوت کرده است

خبرگزاری اینترفکس به نقل از پوتین در این بیانیه نوشت: «من مطمئن هستم که این دیدار به تقویت بیشتر همکاری‌های سودمند متقابل و چندجانبه بین کشورهای ما کمک خواهد کرد و به یافتن راه‌هایی برای تضمین صلح، امنیت و ثبات در خاورمیانه و شمال آفریقا یاری خواهد رساند.»

کرملین در پیامی در تلگرام از سوی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خطاب به اتحادیه عرب نوشت: «قصد داریم در آینده گفت‌وگوهای سازنده‌ای با اتحادیه عرب و همچنین روابط دوستانه‌ای با اعضای آن برقرار کنیم. در این راستا، مایلم از همه رهبران کشورهای عضو اتحادیه عرب و همچنین دبیرکل اتحادیه دعوت کنم تا در اولین اجلاس روسیه و اعراب که قرار است در ۱۵ اکتبر برگزار شود، شرکت کنند.»

 رئیس جمهور روسیه همچنین در این پیام ابراز امیدواری کرد که این دیدار به تقویت بیشتر همکاری‌های سودمند متقابل بین کشورها و همچنین به یافتن راه‌هایی برای تضمین صلح، امنیت و ثبات در خاورمیانه و شمال آفریقا کمک کند.

این پیام دعوت از سوی پوتین با آغاز سی و چهارمین اجلاس اتحادیه عرب همراه بود.

پوتین در ادامه خاطرنشان کرد که این اجلاس در برهه دشواری در بحبوحه افزایش تنش بین اسرائیل و فلسطین برگزار می‌شود.

رئیس جمهور روسیه همچنین تاکید کرد که در چنین شرایطی، نقش اتحادیه عرب به عنوان یک مکانیسم گفت‌وگوی چندجانبه، حیاتی‌تر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد، روسیه از تلاش‌های دیپلماتیک و سیاست جمعی کشورهای عرب هم عضو اتحادیه و هم در سایر چارچوب‌ها با هدف سازش تنش‌های موجود حمایت می‌کند.

اتحادیه عرب، سازمانی منطقه‌ای متشکل از کشورهای عربی در خاورمیانه و بخش‌هایی از آفریقا است،که ۲۲ کشور عضو دارد که از جمله متعهد به همکاری در امور سیاسی، اقتصادی و نظامی در منطقه شده‌اند.

این اقدام کرملین، پس از سفر چهار روزه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به منطقه خلیج فارس در این هفته منتشر شد. در جریان این سفر، واشنگتن اعلام کرد که چندین قرارداد جمعا به ارزش نزدیک به ۳ تریلیون دلار، بین ایالات متحده و سه کشور عربستان، قطر و امارات منعقد و یا در حال تکمیل شدن است. از جمله تعهد ۶۰۰ میلیارد دلاری عربستان سعودی برای سرمایه‌گذاری در آمریکا، فروش ۱۴۲ میلیارد دلار اسلحه به این پادشاهی و همکاری هوش مصنوعی با امارات متحده عربی و خرید هواپیما از سوی قطر از بوئینگ می شود.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »