تخت روانچی: ما آمادهایم درباره موضوع هستهای و مسائل دیگر مربوط به برنامه خود گفتوگو کنیم، مشروط بر اینکه آنها نیز حاضر باشند درباره تحریمها صحبت کنند، زیرا تحریمها، همانطور که ما آنها را غیرقانونی میدانیم، باید روی میز باشند.

سیاست شرق _ معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در مصاحبه با بیبیسی، ضمن بیان اینکه، موضوع «غنیسازی صفر» دیگر مطرح نیست و از نظر ایران جایی در مذاکرات ندارد، گفت: ما آمادهایم درباره موضوع هستهای و مسائل دیگر مربوط به برنامه خود گفتوگو کنیم، مشروط بر اینکه آنها نیز حاضر باشند درباره تحریمها صحبت کنند.
مجید تخت روانچی، معاون وزیر امور خارجه ایران افزود: توپ در زمین آمریکاست تا صداقت خود برای رسیدن به توافق را نشان دهد. به گفته تختروانچی، اگر آمریکا آماده گفتوگو درباره تحریمها باشد، ایران نیز آمادگی دارد درباره تحریمها و سایر مسائل مرتبط با برنامه هستهای مذاکره کند.
وی در این مصاحبه گفت: همچنین برداشت ایران این است که آمریکا به این نتیجه رسیده که برای توافق، باید تمرکز اصلی بر پرونده هستهای باشد.
تخت روانچی در ادامه افزود: ما آمادهایم درباره موضوع هستهای و مسائل دیگر مربوط به برنامه خود گفتوگو کنیم، مشروط بر اینکه آنها نیز حاضر باشند درباره تحریمها صحبت کنند، زیرا تحریمها، همانطور که ما آنها را غیرقانونی میدانیم، باید روی میز باشند.
معاون وزیر امور خارجه گفت: اگر احساس کنیم که حضور نیروی نظامی آمریکا یک تهدید وجودی است، مطابق آن پاسخ خواهیم داد.اما برای همه تهدید است؛ نه اینکه فقط ایران متحمل شود، بلکه همه آسیب خواهند دید، بهویژه کسانی که این تجاوز را آغاز کردهاند.
انتهای پیام