سیاست شرق _ مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، صبح امروز پنجشنبه، به عیادت سید محمد خاتمی در بیمارستان رفت و در جریان وضعیت درمان و حال ایشان قرار گرفت.
به نقل از سایت جماران، سید محمد خاتمی، رئیس جمهور اسبق در دولت های هفتم و هشتم (۱۳۸۴-۱۳۷۶)، که در بیمارستان به دلیل عارضه قلبی بستری شده است، وضعیت سلامت وی رضایتبخش توصیف شده است.
در همین رابطه، در پی عمل آنژیو پلاستی سید محمد خاتمی، حجتالاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری طی تماس تلفنی جویای احوال وی شد و آرزوی سلامتی کرد.
بنا به همین گزارش، اقشار مختلف مردم، از جمله شماری از هنرمندان و شاعران و برخی شخصیت های سیاسی و علمی از جمله آیت الله مصطفی محقق داماد، علی اکبر صالحی، جعفر قائم پناه، غلامحسین کرباسچی، فاطمه راکعی، فاطمه سالاروند و … نیز در تماس های جداگانه از آخرین وضعیت سید محمد خاتمی با خبر شده و برای وی از خداوند سلامتی مسألت کردند.
انتهای پیام