... امروز: پنجشنبه - ۰۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
سیاسی ۰۱ دی ۱۴۰۱ - 10:44 ق.ظ زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
کپی شد!
0

سخنرانی زلنسکی در کنگره آمریکا و اتهام زنی به ایران

زلنسکی: برای چگونگی افزایش فشارها بر روسیه، به رئیس‌جمهوری آمریکا پیشنهادهای خود را ارائه کردم.

سیاست شرق _ ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، که در یک سفر غیرمنتظره روز چهارشنبه وارد واشنگتن شد، در سخنرانی خود در کنگره آمریکا، ایران را به کمک به روسیه، متهم کرد.

به نقل از رسانه های آمریکا، او در بخشی از سخنرانی خود مدعی شد: پهپادهای مرگبار ایرانی که صدها فروند آن به روسیه فرستاده شده، تهدیدی برای زیرساخت های حیاتی ما شده‌اند.

زلنسکی در ادامه افزود: اگر ما همین حالا آنها را متوقف نکنیم، حتما در آینده آنها به سایر متحدان شما حمله خواهند کرد. ما باید این کار را انجام دهیم.

رئیس جمهوری اوکراین، ساعاتی پیش از این سخنرانی با رئیس جمهوری آمریکا نیز دیدار کرد.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با زلنسکی در کاخ سفید گفت: «آمریکا هرگز از حمایت خود از آزادی اوکراین در برابر حمله وحشیانه روسیه دست برنخواهد داشت و به همراه متحدان و شرکای خود به ارسال کمک به این کشور ادامه خواهد داد.»

بایدن با بیان اینکه روسیه با حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی اوکراین در تلاش است از زمستان به عنوان یک سلاح علیه مردم این کشور استفاده کند، افزود: «آمریکا و متحدانش به ارسال کمک‌های اضطراری خود برای زنده نگه داشتن زیرساخت‌های اوکراین ادامه خواهند داد.»

رئیس جمهوری ایالات متحده همچنین تصریح کرد: «آمریکا یک بسته کمک امنیتی جدید به ارزش یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون دلار به اوکراین ارائه می‌کند.»

ولودیمیر زلنسکی نیز در این کنفرانس خبری مشترک از حمایت‌های آمریکا و جامعه جهانی از کشورش در برابر تجاوز روسیه قدردانی کرد و گفت: «برای چگونگی افزایش فشارها بر روسیه، به رئیس‌جمهوری آمریکا پیشنهادهای خود را ارائه کردم. توان نظامی اوکراین در ماه‌های آینده افزایش خواهد یافت، اما مردم اوکراین باید به سلامت از زمستان کنونی عبور کنند.»

او تاکید کرد: «ارائه سامانه‌ موشکی پاتریوت از سوی آمریکا به اوکراین، قدرت دفاعی اوکراین را در برابر تجاوزهای روسیه در حد چشمگیری افزایش خواهد داد.»

جو بایدن نیز ضمن تایید این موضوع گفت: «ارسال سامانه‌های موشکی پاتریوت از سوی آمریکا به اوکراین به افزایش تنش‌ها منجر نخواهد شد، زیرا این سامانه یک سامانه دفاعی است.»

این نخستین سفر رئیس جمهوری اوکراین به خارج از کشورش بعد از تهاجم نظامی روسیه به اوکراین است. روسیه ۳۰۰ روز قبل و پس از اصرار اوکراین به پیوستن به ناتو، با انجام آنچه «عملیات ویژه» عنوان شد، با کمک جدایی طلبان شرق اوکراین، بخش‌های زیادی از خاک این کشور را اشغال و سپس با انجام رفراندوم، به خاک خود ضمیمه نمود؛ اما اتحاد ایالات متحده و هم‌پیمانانش در کمک به اوکراین و اعمال و اجرای تحریم‌های کم‌سابقه، در یک تقابل جدی با کرملین قرار گرفتند.

اتهام زنی های رئیس جمهور اوکراین مبنی بر تاثیرگذاری پهبادهای ایرانی در حالی است که، روسبه خود از ذخایر تسلیحاتی بسیاری برخوردار است و خود نیز پیش از این، در ساخت انواع پهباد های جنگی سرمایه گذاری نموده بود.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »