... امروز: شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
سیاسی ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - 2:19 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
کپی شد!
0

یونیسف: کودکان غزه، با ادامه محاصره اسرائیل، با خطر فزاینده گرسنگی و بیماری روبرو هستند

این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد نسبت به شیوع سریع بیماری و افزایش سوء تغذیه، به ویژه در میان کودکان زیر پنج سال، هشدار داد.سی

سیاست شرق _ رئیس صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، نسبت به وخامت اوضاع کودکان در نوار غزه ابراز نگرانی کرد .

به نقل از آناتولی، کاترین راسل، مدیر اجرایی یونیسف،روز جمعه، در بیانیه‌ای گفت: «دو ماه است که کودکان در نوار غزه با بمباران‌های بی‌وقفه مواجه شده‌اند و از کالاهای اساسی، خدمات و مراقبت‌های حیاتی محروم بوده‌اند. با گذشت هر روز از محاصره کمک‌های بشردوستانه، آنها با خطر فزاینده گرسنگی، بیماری و مرگ روبرو هستند – هیچ چیز نمی‌تواند این را توجیه کند.»

راسل به چالش‌های شدیدی که خانواده‌ها با آن مواجه هستند، از جمله تخریب زمین‌های کشاورزی، دسترسی محدود به دریا و کمبود شدید غذا و آب، اشاره کرد.

او گفت: «نانوایی‌ها در حال تعطیلی هستند، تولید آب رو به کاهش است و قفسه‌های فروشگاه‌ها تقریباً خالی است. کمک‌های بشردوستانه تنها راه نجات کودکان بوده و اکنون نزدیک به اتمام است.»

طبق گزارش این نهاد وابسته به سازمان ملل، بیش از ۷۵ درصد از خانوارها در غزه از کاهش دسترسی به آب خبر داده‌اند.

راسل گفت: «آنها آب کافی برای نوشیدن ندارند، نمی‌توانند در صورت نیاز دست‌های خود را بشویند و اغلب مجبورند بین دوش گرفتن، تمیز کردن و پخت و پز یکی را انتخاب کنند.»

این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد نسبت به شیوع سریع بیماری و افزایش سوء تغذیه، به ویژه در میان کودکان زیر پنج سال، هشدار داد.

او گفت: «واکسن‌ها به سرعت در حال تمام شدن هستند و بیماری‌ها – به ویژه اسهال حاد آبکی – در حال شیوع هستند. اکنون از هر ۴ مورد بیماری ثبت شده در غزه، ۱ مورد به این بیماری مبتلا است. بیشتر این موارد در بین کودکان زیر پنج سال است که این بیماری برای آنها تهدیدکننده زندگی است.»

راسل افزود: «سوءتغذیه نیز رو به افزایش است. از ابتدای سال، بیش از ۹۰۰۰ کودک برای درمان سوءتغذیه حاد بستری شده‌اند.»

مدیر کل یونیسف بار دیگر خواستار لغو محاصره غزه توسط اسرائیل و از سرگیری دسترسی بشردوستانه شد.

او گفت: «ما درخواست خود را برای لغو محاصره کمک‌رسانی، ورود کالاهای تجاری به غزه، آزادی گروگان‌ها و حفاظت از همه کودکان تکرار می‌کنیم.»

از دوم مارس، اسرائیل گذرگاه‌های غزه را بسته و با وجود گزارش‌های متعدد از قحطی در این منطقه جنگ‌زده، مانع ورود مایحتاج ضروری به این منطقه شده است.

ارتش اسرائیل در ۱۸ مارس حمله خود به غزه را از سر گرفت و آتش‌بس و توافق تبادل اسرا که در ۱۹ ژانویه با گروه مقاومت فلسطینی حماس منعقد شده بود را نقض کرد. از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۵۲۰۰۰ فلسطینی، در این منطقه محاصره‌شده جان باختند.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »