قطعنامه شورای امنیت، حمله ۹ سپتامبر به خاک قطر را محکوم و «تاسف عمیق» خود را از مرگ غیرنظامیان ابراز کرد، اما مستقیماً از اسرائیل نام نبرد.

سیاست شرق _ شورای امنیت سازمان ملل متحد، حمله اسرائیل به دوحه قطر را، محکوم کرد.
در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد، که روز پنجشنبه برگزار شد، متنی مورد مذاکره قرار گرفته بود، نیازمند حمایت هر ۱۵ عضو، از جمله ایالات متحده، بود که تاکنون، حتی در برابر انتقاد رسمی از اسرائیل در شورای امنیت، مقاومت می کرد، ولی در این نشست، همه اعضاء، در محکومیت اسرائیل، اتفاق نظر داشتند..
در نهایت، این قطعنامه، حمله ۹ سپتامبر اسرائیل به خاک قطر را محکوم و از مرگ غیرنظامیان «تاسف عمیق» خود را ابراز کرد، اما نامی از اسرائیل برده نشد.
اعضای شورای امنیت، همبستگی خود را با قطر اعلام کردند و تأکید کردند که حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور باید طبق اصول منشور سازمان ملل محترم شمرده شود.
دیپلماتها بر نقش مستمر این کشور حوزه خلیج فارس به عنوان میانجی در این درگیری، به ویژه با همکاری مصر و ایالات متحده، تأکید کردند.
آنها تأکید کردند که این تلاشهای میانجیگری همچنان برای کاهش خصومتها و هموار کردن راه برای گفتگوی سیاسی، نقشی محوری دارند.
شورا همچنین تأکید کرد که تضمین آزادی گروگانها(اسرا)، از جمله آنها که کشته شدهاند، و کاهش رنج مردم غزه، باید همچنان از اولویتهای اصلی بینالمللی باشد.
اعضا از همه طرفها خواستند تا از آنچه که آنها به عنوان دریچهای از فرصت برای صلح توصیف کردند، استفاده کنند و به دیپلماسی جاری به رهبری قطر، مصر و واشنگتن اشاره کردند.
انتهای پیام