... امروز: چهارشنبه - ۲۱ آبان - ۱۴۰۴
سیاسی ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - 1:28 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

وزیر امور استراتژیک اسرائیل، استعفا داد

کناره‌گیری او پس از هفته‌ها گمانه‌زنی در رسانه‌های اسرائیلی صورت می‌گیرد و پایان دوره‌ای است که از اواخر سال ۲۰۲۲ آغاز شد، زمانی که او پس از سال‌ها به عنوان سفیر اسرائیل در واشنگتن، برای این سمت انتخاب شد.

سیاست شرق _ ران درمر، وزیر امور استراتژیک اسرائیل، که نقش رهبری در مذاکرات در طول جنگ غزه داشت و از افراد نزدیک به نتانیاهو، روز سه‌شنبه استعفا داد.

به نقل از رویترز، کناره‌گیری او پس از هفته‌ها گمانه‌زنی در رسانه‌های اسرائیلی صورت می‌گیرد و پایان دوره‌ای است که از اواخر سال ۲۰۲۲ آغاز شد، زمانی که او پس از سال‌ها به عنوان سفیر اسرائیل در واشنگتن، برای این سمت انتخاب شد.


او که متولد آمریکاست، نوشت وقتی در دسامبر ۲۰۲۲ وزیر امور استراتژیک شد، به خانواده‌اش قول داد که بیش از دو سال خدمت نکند و دو بار با رضایت آنها این مدت را تمدید کرد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »