... امروز: سه شنبه - ۱۰ تیر - ۱۴۰۴
سیاسی ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 12:37 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

زورآزمایی سیاسی در لس آنجلس/ وضع مقررات منع رفت‌وآمد شبانه در مرکز شهر

دولت تاکنون چهار هزار سرباز گارد ملی و ۷۰۰ نیروی تفنگدار دریایی را برای استقرار در این شهر بسیج کرده است؛ اقدامی که با مخالفت گوین نیوسام، فرماندار ایالت کالیفرنیا، روبه‌رو شده است.

سیاست شرق _ در پی اعتراضات چندروزه نسبت به سیاست‌های مهاجرتی دونالد ترامپ در لس‌آنجلس، شهردار این شهر مقررات منع رفت‌وآمد شبانه در مرکز لس‌آنجلس وضع کرد، این در حالی است که، وضعیت در لس‌‌آنجلس به تنش جدی سیاسی دو حزب جمهوری خواه و دمکرات، تبدیل شده است.

به نقل از دویچه وله، شهردار لس‌آنجلس، شامگاه سه‌شنبه، ۱۰ ژوئن با اعلام وضعیت اضطراری محلی، مقررات منع رفت‌وآمد در مرکز این شهر را به اجرا گذاشت. کارن بس گفت که این مقررات را “برای توقف خرابکاری و غارت” وضع کرده است.

این مقررات تا صبح چهارشنبه، ۱۱ ژوئن (به وقت محلی) اعتبار دارد و سپس شرایط دوباره بررسی خواهد شد. با این حال، به گفته بس، انتظار می‌رود این محدودیت‌ها برای چند شب دیگر نیز ادامه یابد.

شهردار لس‌آنجلس تأکید کرد که فقط بخش کوچکی از شهر مشمول این محدودیت‌ها می‌شود. او گفت: «برخی تصاویر از اعتراضات و خشونت‌ها این تصور را ایجاد کرده‌اند که گویی بحرانی در سراسر شهر رخ داده، اما این‌گونه نیست.»

هزینه سنگین اقدام ترامپ

در لس‌آنجلس که تخمین زده می‌شود “حدود یک میلیون نفر” بدون اقامت قانونی زندگی می‌کنند، تظاهرات علیه اخراج‌های دسته‌جمعی ترامپ، همچنان ادامه دارد. دولت تاکنون چهار هزار سرباز گارد ملی و ۷۰۰ نیروی تفنگدار دریایی را برای استقرار در این شهر بسیج کرده است؛ اقدامی که با مخالفت گوین نیوسام، فرماندار ایالت کالیفرنیا، روبه‌رو شده است.

به گفته پنتاگون، حضور این نیروها می‌تواند تا دو ماه ادامه یابد و هزینه آن “حدود ۱۳۴ میلیون دلار” (معادل ۱۱۷ میلیون یورو) برآورد شده است.

زورآزمایی سیاسی

روز سه‌شنبه، ۱۰ ژوئن بار دیگر اعتراضاتی در لس‌آنجلس برگزار شد که با بازداشت‌هایی همراه بود. صدها نفر در برابر ساختمانی که گفته‌ می‌شود مهاجران بازداشت‌شده از سوی پلیس فدرال در آن نگهداری می‌شوند تجمع کردند. حدود صد نفر نیز برای مدتی کوتاه وارد یکی از بزرگراه‌ها شدند و ترافیک را مختل کردند.

اعزام گارد ملی و نیروهای نظامی به لس‌آنجلس، آن هم برخلاف خواست فرماندار ایالتی، نشانگر تشدید تنش‌ها و نمایش قدرت از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکاست. این اقدام بی‌سابقه و خارج از عرف تلقی می‌شود، چراکه به میدان آوردن گارد ملی معمولاً از اختیارات فرمانداران ایالت‌هاست، مگر در شرایط اضطراری ملی که رئیس‌جمهور می‌تواند فرماندهی را در دست بگیرد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »