... امروز: دوشنبه - ۰۹ تیر - ۱۴۰۴
سیاسی ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2:45 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

وزیر خارجه آلمان: فرانسه، آلمان و بریتانیا آماده مذاکره با ایران هستند

وادفول: امیدوارم این هنوز امکان‌پذیر باشد. آلمان، به همراه فرانسه و بریتانیا آماده هستند. ما به ایران پیشنهاد مذاکرات فوری درباره برنامه هسته‌ای را می‌دهیم، امیدوارم (این پیشنهاد) پذیرفته شود.

سیاست شرق _ یوهان وادفول، وزیر امور خارجه آلمان، گفت که آلمان، فرانسه و بریتانیا آماده‌اند تا در تلاش برای کاهش تنش در خاورمیانه ، مذاکرات فوری با ایران در مورد برنامه هسته‌ای تهران را برگزار کنند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، وادفول که در حال بازدید از خاورمیانه است، گفت که تلاش می‌کند در کاهش تنش بین اسرائیل و ایران نقش داشته باشد؛ او بدون اشاره به تجاوز نظامی اسرائیل در صبح جمعه، ۲۳ خرداد، به ایران و ترور فرماندهان و دانشمندان هسته ای، مدعی شد که، تهران قبلاً از فرصت مذاکرات سازنده استفاده نکرده است.

وادفول، اواخر روز شنبه به شبکه تلویزیونی ARD آلمان گفت: «امیدوارم این هنوز امکان‌پذیر باشد. آلمان، به همراه فرانسه و بریتانیا آماده هستند. ما به ایران پیشنهاد مذاکرات فوری درباره برنامه هسته‌ای را می‌دهیم، امیدوارم (این پیشنهاد) پذیرفته شود.»

وزیرخارجه آلمان افزود:«این همچنین یک پیش‌نیاز کلیدی برای دستیابی به آرامش در این درگیری است»

در حالی که، اسرائیل شروع کننده تجاوز نظامی به خاک ایران است، وادفول، مدعی شد،«اینکه ایران هیچ خطری برای منطقه، برای کشور اسرائیل یا برای اروپا ایجاد نکند.»

وادفول  که امروز یکشنبه، در عمان بسر می برد، گفت «این درگیری تنها زمانی پایان خواهد یافت که از همه طرف‌ها بر ایران و اسرائیل اعمال نفوذ شود.»

او گفت: «انتظار مشترکی وجود دارد که ظرف هفته آینده، هر دو طرف باید تلاش جدی برای متوقف کردن چرخه خشونت انجام دهند.»

سخنان وزیرخارجه آلمان، در حالی است که، امروز یکشنبه، می بایست دور ششم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا، برگزار شود، اما اسرائیل، صبح روز جمعه، تجاوز نظامی خود را به مناطقی از ایران آغاز کرد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »