... امروز: پنجشنبه - ۲۳ مرداد - ۱۴۰۴
سیاسی ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - 9:38 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
کپی شد!
0

وزیر امور زیربنایی و اداره امور ارضی: جاده‌های ارمنستان، تحت صلاحیت این کشور خواهد بود

اصول عمل متقابل، حاکمیت، صلاحیت قضایی و تمامیت ارضی به وضوح در اسنادی که توسط نخست وزیر ارمنستان، رئیس جمهور آذربایجان و رئیس جمهور ایالات متحده در واشنگتن دی سی در 8 آگوست امضا شد، بیان شده است.

سیاست شرق _ وزیر مدیریت منطقه‌ای و زیرساخت‌های ارمنستان، روز پنجشنبه در یک نشست خبری اعلام کرد که جاده‌های ارمنستان تحت صلاحیت ارمنستان خواهند بود و تمام مسائل فنی و ماهوی ناشی از آن، به این کشور مربوط می‌شود.

به نقل از خبرگزاری «ارمینیا نیوز»، داویت خوداتیان، وزیر مدیریت منطقه‌ای و زیرساخت‌های ارمنستان افزود که اصول عمل متقابل، حاکمیت، صلاحیت قضایی و تمامیت ارضی به وضوح در اسنادی که توسط نخست وزیر ارمنستان، رئیس جمهور آذربایجان و رئیس جمهور ایالات متحده در واشنگتن دی سی در ۸ آگوست امضا شد، بیان شده است.

خوداتیان خاطرنشان کرد: «امضای توافقنامه صلح [با آذربایجان]، ارمنستان را گامی بسیار بزرگ به صلح نزدیک‌تر می‌کند، صلحی که برای تک تک شهروندان این کشور رویدادی مورد انتظار، شادی‌آور و مهم است.»

روسای دولت های آذربایجان و ارمنستان، روز جمعه، ۸ اوت، در حضور دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، توافقنامه صلحی را با میانجیگری این کشور امضا کردند، توافقی که می تواند به چند دهه جنگ بین دو کشور پایان دهد، اما اعلام توافق سه کشور جهت ساخت کریدور بین المللی با مشارکت آمریکا، موجب حضور بیشتر آمریکا در منطقه قفقاز نیز می شود، مسئله ای که موجب نگرانی هایی از سوی جمهوری اسلامی ایران نیز، شده است.

این توافق شامل حقوق انحصاری توسعه یک کریدور ترانزیت استراتژیک از طریق قفقاز جنوبی توسط ایالات متحده است، که کاخ سفید اعلام کرد صادرات بیشتر انرژی و سایر منابع را تسهیل خواهد کرد.

یک مقام که نخواست نامش فاش شود گفت، این کریدور که به آن «مسیر ترامپ برای صلح و رفاه بین‌المللی» گفته می شود، تاکنون مورد توجه ۹ شرکت، از جمله سه شرکت آمریکایی، قرار گرفته است.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »