... امروز: پنجشنبه - ۳۰ مرداد - ۱۴۰۴
اجتماعی ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - 7:04 ق.ظ زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
کپی شد!
0

نمایشگاه آثار باستانی غرق شده در مصر

این نمایشگاه که «نمایشگاه اسرار شهر غرق‌شده» نام گرفته، ۸۶ اثر باستانی نادر کشف‌شده از چندین مکان در اسکندریه، از جمله دو شهر غرق‌شده‌ی تونیس-هراکلیون و کانوپوس، و محله‌ی سلطنتی غرق‌شده در بندر شرقی اسکندریه باستان را به نمایش گذاشت

سیاست شرق _ مصر، روز چهارشنبه، نمایشگاهی از آثار باستانی غرق شده را، در موزه ملی اسکندریه افتتاح کرد که گنجینه‌هایی از بستر دریای مدیترانه را به نمایش می‌گذارد.

به نقل از خبرگزاری شینهوا، این نمایشگاه که «نمایشگاه اسرار شهر غرق‌شده» نام گرفته، ۸۶ اثر باستانی نادر کشف‌شده از چندین مکان در اسکندریه، از جمله دو شهر غرق‌شده‌ی تونیس-هراکلیون و کانوپوس، و محله‌ی سلطنتی غرق‌شده در بندر شرقی اسکندریه باستان را به نمایش گذاشت.

طبق اعلام وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر، شهر بندری تونیس-هراکلیون که زمانی بین قرن ششم پیش از میلاد و قرن چهارم میلادی فعال بود، به تدریج در طول قرن‌ها به دلیل زلزله، فرونشست زمین و بالا آمدن سطح دریا غرق شد. این شهر به خاطر بندرگاه‌های متعدد و معابد مصری و یونانی خود، از جمله آمون، خونسو و هراکلس، شناخته می‌شد.

این وزارتخانه اعلام کرد که شهر غرق‌شده‌ی کانوپوس به خاطر معابد مقدسش که به اوزیریس و سراپیس اختصاص داده شده بود، مشهور بود. این شهر همچنین به خاطر جشن‌های مجللش در دوران روم شناخته می‌شد. 

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »