... امروز: دوشنبه - ۰۹ تیر - ۱۴۰۴
سیاسی ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 11:45 ق.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

خواسته های روسیه و چشم انداز تیره صلح در اوکراین

روسیه روز دوشنبه در مذاکرات صلح به اوکراین اعلام کرد که تنها در صورتی با پایان جنگ موافقت خواهد کرد که کیف از بخش‌های بزرگ و جدیدی از خاک خود دست بکشد و محدودیت‌هایی را در مورد اندازه ارتش خود بپذیرد.

سیاست شرق _ روسیه در مذاکرات صلح روز دوشنبه در استانبول اعلام کرد تنها در صورتی که اوکراین بخش های بزرگی از قلمرو خود را به مسکو واگذار کند و اعمال محدودیت های زیادی را بر ارتش  خود بپذیرد، حاضر به پایان جنگ است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، بر اساس یادداشتی که توسط رسانه‌های روسی گزارش شده است، روسیه روز دوشنبه در مذاکرات صلح به اوکراین اعلام کرد که تنها در صورتی با پایان جنگ موافقت خواهد کرد که کیف از بخش‌های بزرگ و جدیدی از خاک خود دست بکشد و محدودیت‌هایی را در مورد اندازه ارتش خود بپذیرد.

این شرایط که رسماً در مذاکرات استانبول ارائه شد، نشان‌دهنده امتناع مسکو از مصالحه بر سر اهداف جنگی دیرینه خود، علیرغم درخواست‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، برای پایان دادن به آنچه «حمام خون» در اوکراین عنوان شده است.

هیئت‌های نمایندگی از طرف‌های درگیر، تنها برای یک ساعت با هم ملاقات کردند، که این دومین دور از مذاکرات از مارس ۲۰۲۲ تاکنون بود.

آنها توافق کردند که اسرای جنگی بیشتری – با تمرکز بر جوان‌ترین و شدیدترین مجروحان – را مبادله کنند و اجساد ۱۲۰۰۰ سرباز کشته شده را برگردانند.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، این دیدار را عالی توصیف کرد و گفت امیدوار است ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، را برای دیدار با ترامپ در ترکیه گرد هم آورد.

اما هیچ پیشرفتی در آتش‌بس پیشنهادی که اوکراین، متحدان اروپایی‌اش و واشنگتن همگی از روسیه خواسته‌اند آن را بپذیرد، حاصل نشد.

مسکو می‌گوید که به دنبال یک توافق بلندمدت است، نه توقف جنگ؛ کیف نیز می‌گوید پوتین علاقه‌ای به صلح ندارد.

دونالد ترامپ گفته است که شاید ایالات متحده، از تلاش‌های میانجیگری خود دست بکشد، مگر اینکه دو طرف پیشرفتی در جهت دستیابی به یک توافق نشان دهند.

رستم عمروف، وزیر دفاع اوکراین که ریاست هیئت کی‌یف را بر عهده داشت، گفت که کی‌یف – که نقشه راه صلح خود را تدوین کرده است – سند روسیه را بررسی خواهد کرد، اما او در این مورد اظهار نظری نکرد.

مطابق سند منتشرشده توسط خبرگزاری روسی «اینترفاکس»، مسکو خواهان شناسایی بین المللی کریمه و چهار منطقه دیگر اوکراین (لوهانسک، دونتسک، زاپوریژیا، و خرسون) به عنوان قلمرو روسیه است، و اوکراین باید نیروهای خود را از این مناطق خارج کند.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »