... امروز: یکشنبه - ۰۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
اجتماعی ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2:14 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

کارت ملی، جایگزین شناسنامه می شود

قادری: کمیسیون تلفیق مصوب کرد که تمامی اطلاعات هویتی افراد در کارت ملی شأن تجمیع شود.​

سیاست شرق _ عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه می گوید: کمیسیون تلفیق مصوب کرد که، باید به مرور و طی ۵ سال آینده، شناسنامه‌ها حذف شده و کارت ملی جایگزین شناسنامه‌ها شود.

به نقل از تسنیم، جعفر قادری، عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه، با اشاره به مصوبات کمیسیون در رابطه با استفاده از فناوری اطلاعات در برنامه هفتم توسعه گفت: کمیسیون تلفیق مصوب کرد که تمامی اطلاعات هویتی افراد در کارت ملی شأن تجمیع شود.​

وی افزود: همچنین کمیسون مصوب کرد که مرجع نگهداری آدرس افراد و کد پستی شخص حقیقی ثبت احوال است، بنابراین اگر فردی خواست به آدرس افراد مطلبی را منعکس کند، باید این آدرس را از ثبت احوال اخذ کند و ثبت احوال ملاک عمل است.

قادری گفت: طبق مصوبه کمیسیون، هر فردی که به سن قانونی رسید، باید شماره موبایلی را معرفی کرده تا تمام اطلاعات مربوط به ابلاغ قضایی و تمامی مسائل از این دست به این شماره پیامک شود. تمام موارد مصوب شده در  موضوع فناوری اطلاعات در قالب یک پیشنهاد مطرح شد که نهایتاً این پیشنهاد با موافقت کمیسیون تلفیق مواجه شد.

محسن زنگنه نیز در تشریح جلسه عصر دیروز (یکشنبه یکم مردادماه)، کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه گفت: کمیسیون یکی از مواد مراعا مانده برنامه هفتم توسعه که درباره ایجاد کارت هوشمند ملی بود را مورد بررسی قرار داد. پیرو این ماده واحده که به تصویب کمیسیون رسید، دولت و سازمان صمت مکلف شدند تا با کمک وزارت ارتباطات موضوع کارت هوشمند ملی را نهایی کنند، همچنین کمیسیون همه دستگاه‌ها را مکلف کرد تا خدمات خود را به این کارت متصل کنند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: عملاً در این فرایند یک کارت، حاوی اطلاعات همه مردم خواهد شد تا همه خدمات آنها بر روی این کارت سوار شود. همچنین این کارت به یک شماره تلفن همراه متصل شده و کلیه استعلامات و کلیه ارتباطات دولت و دستگاه ها با فرد از طریق این شماره انجام می شود.

زنگنه بیان کرد: همچنین یک آدرس هم به این شماره تلفن متصل شده و عملاً این کارت ملی هوشمند دربرگیرنده همه اطلاعات و نیازهای فرد خواهد شد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »