... امروز: شنبه - ۰۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
سیاسی ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - 8:35 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0
در دیدار رئیس مجلس ازبکستان؛

رئیسی: اشتراکات تمدنی و فرهنگی میان ایران و ازبکستان، زمینه مناسبی برای گسترش روابط است

رئیسی: تبادل تجربیات میان مجالس ایران و ازبکستان گامی مؤثر و مثبت در جهت توسعه روابط میان دو کشور خواهد بود.

سیاست شرق _ سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، در دیدار رئیس مجلس قانونگذاری ازبکستان، ضمن تاکید بر اشتراکات تمدنی و فرهنگی میان ایران و ازبکستان اظهار داشت: رشد روابط سیاسی و اقتصادی ایران و ازبکستان در سال گذشته، وضعیت را نسبت به قبل متفاوت کرده، اما ظرفیت‌های موجود ایجاب می‌کند برای ارتقای روابط تلاش مضاعف داشته باشیم.

به نقل از ایسنا، سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور اسلامی ایران، بعد از ظهر امروز شنبه، در دیدار «نورالدین جان اسماعیل‌اف» رئیس مجلس قانونگذاری ازبکستان، گفت: ۱۸ توافقنامه و تفاهمنامه همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و ازبکستان به امضا رسیده که تسریع در اجرایی شدن آنها سطح روابط را به شدت افزایش خواهد داد.

رئیس جمهور در ادامه افزود: تبادل تجربیات میان مجالس ایران و ازبکستان گامی مؤثر و مثبت در جهت توسعه روابط میان دو کشور خواهد بود.

رئیسی اشتراکات تمدنی و فرهنگی میان ایران و ازبکستان را زمینه مناسبی برای گسترش و ارتقای همکاری‌های تجاری و اقتصادی دانست و اظهار داشت: اگر چه رشد روابط سیاسی و اقتصادی ایران و ازبکستان در سال گذشته وضعیت را نسبت به قبل متفاوت کرده، اما ظرفیت‌های موجود در دو کشور ایجاب می‌کند برای ارتقای روابط اقتصادی و تجاری دوطرف، تلاش مضاعف داشته باشیم.

«نورالدین جان اسماعیل‌اف» رئیس مجلس قانونگذاری ازبکستان نیز در این دیدار با تمجید از سیاست خارجی ایشان در اولویت‌دهی به توسعه روابط با همسایگان، گفت: در ازبکستان نیز منطبق با این سیاست اصولی، در جریان اصلاح قانون اساسی، توسعه روابط با همسایگان در اولویت قرار گرفته است.

رئیس مجلس قانونگذاری ازبکستان با بیان اینکه «پارلمان‌های دو کشور باید در توسعه همکاری‌های دولت‌ها نقش موثری ایفا کنند»، تصریح کرد: اطمینان می‌دهم پارلمان ازبکستان همه امکانات و ظرفیت‌های خود را در راستای اجرایی شدن توافقات میان دو کشور به کار گیرد.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »