... امروز: جمعه - ۰۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
سیاسی ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2:47 ب.ظ زمان تقریبی مطالعه: 6 دقیقه
کپی شد!
0

گفت و گوی تلفنی امیرعبداللهیان و گوترش

دبیرکل سازمان ملل متحد همچنین قطعنامه اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد ایران را صرفا دارای محتوای توصیه‌ای خواند و بر اهمیت تداوم مذاکرات تاکید کرد.

سیاست شرق _ وزیر امور خارجه ایران، در گفت و گوی تلفنی خود با دبیرکل سازمان ملل متحد، اقدام آمریکا و سه کشور اروپایی در ارائه قطعنامه به شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی را رفتاری شتابزده و سیاسی خواند.

به نقل از ایرنا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره برخی تحولات منطقه‌ای و بین المللی تلفنی گفت وگو و تبادل نظر کردند.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران، با ابراز حمایت از تداوم آتش بس در یمن، بر ضرورت رفع کامل محاصره انسانی تاکید کرد و آن را بستر مناسبی برای آغاز گفت‌وگوهای بیشتر گروه‌های یمنی دانست.

امیرعبداللهیان با اشاره به مکالمه روز گذشته خود با همتای سوری، تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و حمله نظامی به فرودگاه غیرنظامی دمشق را نقض فاحش اصول منشور ملل متحد دانست و افزود: شرایط منطقه اثبات کرده است که آتش افروزی رژیم صهیونیستی علیه امنیت و ثبات منطقه به خودش بر خواهد گشت.

گوترش: قطعنامه اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی محتوای توصیه‌ای دارد

آنتونیو گوترش در این گفت‌ وگوی تلفنی بر اهمیت ادامه گفت‌ وگوهای وین تاکید کرده و دیپلماسی را بهترین مسیر حل اختلافات بین جمهوری اسلامی ایران و برخی دیگر از طرفهای مذاکرات برجام دانست.

دبیرکل سازمان ملل متحد همچنین قطعنامه اخیر آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد ایران را صرفا دارای محتوای توصیه‌ای خواند و بر اهمیت تداوم مذاکرات تاکید کرد.

همچنین وی در این گفت‌وگو، در خصوص بحران یمن، از تلاش‌ها و مواضع سازنده جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تداوم آتش بس قدردانی کرد.گوترش نشست آستانه در خصوص سوریه را بستری مناسبی برای رسیدگی به این بحران و رفع دغدغه‌های احتمالی میان سوریه و ترکیه دانست.

به گزارش سیاست شرق، قطعنامه پیشنهادی آمریکا و تروئیکای اروپایی علیه ایران، چهارشنبه گذشته به رغم مخالفت چین و روسیه در نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، با ۳۰ رای مثبت، ۳رای ممتنع و مخالفت چین و روسیه به تصویب رسید.

انتهای پیام

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

language »